Szponzoráció

Az 1964-es tokiói olimpiai játékok óta a SEIKO büszkén támogatja a világszintű sportokat az iparágában vezető időmérő technológiáival és szolgáltatásaival. Napjainkban a SEIKO jelen van a nyíltpályás atlétikától (IAAF - International Association of Athletics Federations - Atlétikai Egyesületek Nemzetközi Szövetsége) a vitorlázásig (49-es és 29-es XX Szövetség). A SEIKO tradicionálisan kiválós szolgáltatása a pályán és a tengeren is szakadatlan.

49-es és 29-es XX Szövetség

49-es és 29-es XX Szövetség

49-es és 29-es XX Szövetség

A SEIKO Velatura kifejlesztését a világ vezető vitorlázóval folytatott konzultáció alapján végezték. Ezen együttműködés folytatása a SEIKO és a Nemzetközi 49-es és 29-es XX Osztály partnersége. Ez a két leggyorsabb és legdinamikusabb osztály a nemzetközi szkiffek versenyében és a SEIKO büszkén támogatja őket, mint időmérő.

Film

Fel

IAAF

IAAF ATHLETICS

1985-ben az IAAF felkérte a SEIKO-t, hogy legyen a főbb atlétikai versenyeinek időmérője. A SEIKO nem kevesebb, mint 10 Világbajnokságnak, 5 Fedettpályás Világbajnokságnak és még számos nemzetközi eseménynek biztosított időmérő rendszereket és személyzetet. A fontosabb bajnokságokon a SEIKO csapata több mint 40 képzett gépkezelőt számlál.